Retourneren?

Wij hopen natuurlijk dat je super blij bent met jouw aankopen. Is jouw artikel helaas niet helemaal wat je ervan had verwacht en wil je het retourneren dan is dat natuurlijk geen probleem. Je kan op eigen kosten de artikel(en) retour sturen naar onderstaand adres in Haarlem. De artikel(en) dienen binnen 14 dagen na ontvangst met pakbon aan ons geretourneerd te worden en door ons te zijn ontvangen, anders kunnen wij jouw retour helaas niet meer verwerken.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons per e-mail (info@iyupp.nl) op de hoogte stellen van jouw beslissing om het hoesje te retourneren. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Hierna kun je het bestelde product naar ons retourneren door dit te sturen naar:

IYUPP BV
Tappersweg 40
2031 EV Haarlem
Nederland

De eventuele verzendkosten voor de retourzending zijn voor uw rekening.

Zodra wij jouw retour ontvangen hebben sturen we jouw hiervan een bevestiging. We zullen het aankoop bedrag binnen 14 dagen terug storten.

RUILEN

Wil je een artikel ruilen voor een ander artikel, dan is dat geen enkel probleem! Je kan op eigen kosten je artikel retour sturen naar onderstaand adres in Haarlem.

LET OP

* Zonder bewijs van verzending worden zoekgeraakte zendingen niet gecrediteerd.
* Zonder pakbon kunnen wij je retour niet verwerken.
* Als het artikel beschadigd is kunnen wij deze niet accepteren.

 

Retouradres
IYUPP
Tappersweg 40
2031 EV Haarlem
Nederland