// ACTIE // 15% korting op jouw bestelling met code MEI24

iPhone SE (2020) hoesjes

Toont alle 16 resultaten


Ontdek de hoesjes voor de nieuwe iPhone SE

Er zijn ontzettend veel mensen die rondlopen met een iPhone op zak. Dit is natuurlijk niet zo raar, het is namelijk een van de beste merken die je maar kunt vinden op het gebied van elektronica. Kort geleden heeft Apple aangekondigd dat zij de iPhone SE zullen uitgeven. Deze speciale budget telefoon maakt het mogelijk om een iPhone te kopen voor een veel lagere prijs dan gewoonlijk. Bij ons op de site ben jij op het juiste adres voor de perfecte iPhone SE 2020 hoesjes!

Maak kennis met de iPhone SE (2020)

Apple onthulde in april 2020 een nieuwe goedkope iPhone. Deze iPhone SE is de opvolger van de gelijknamige iPhone SE uit 2016. Net als zijn voorganger is de 2020 iPhone SE de meest betaalbare iPhone van Apple, met een prijs vanaf €489 kan ook jij een prima telefoon kopen voor weinig geld. In tegenstelling tot de originele iPhone SE is de 2020 iPhone SE identiek aan de iPhone 8 als het gaat om het ontwerp. Hij heeft een 4,7-inch Retina HD LCD-display met True Tone, Wide Color, Dolby Vision en HDR10. De iPhone SE is gebouwd met een glazen voorkant en achterkant met een bijpassende aluminium band. Draadloos opladen wordt ondersteund en hij is voorzien van IP67 water- en stof bescherming. Hiermee is hij bestand tegen een regenbuitje. Omdat de iPhone SE 2020 fysiek identiek is aan een iPhone 8, is ook deze telefoon voorzien van een dikkere rand. De bovenste ring bevat de 7-megapixel camera en microfoon aan de voorkant, terwijl de onderste ring een Touch ID Home knop bevat voor de vingerafdruk biometrische authenticatie. De nieuwe iPhone SE is de enige iPhone in de huidige line-up van Apple die nog steeds Touch ID heeft. Net als andere iPhones maakt hij gebruik van Haptic Touch voor snelle acties en contextuele menu's, waarbij 3D Touch volledig is verdwenen. De iPhone SE 2020 heeft een 12-megapixel camera met één lens en een diafragma van f/1.8, optische beeldstabilisatie en ondersteuning voor Portrait Mode en Portrait Lighting. Kortom, een prima telefoon waar je echt alles mee kunt doen. Alleen dan voor een fractie van de prijs voor wat je normaal betaald voor een iPhone.

Jouw iPhone SE 2020 hoesje bestellen?

Ben jij nu ook op zoek naar het perfecte telefoonhoesje om jouw nieuwe iPhone SE te beschermen? IYUPP heeft een uitgebreid assortiment iPhone SE hoesjes van goede kwaliteit en een scherpe prijs. Door dit enorme assortiment zal ook jij in staat zijn om een hoesje te vinden wat volledig aansluit bij wat je al die tijd al in gedachten had. De sterke materialen zorgen ervoor dat je een product hebt wat lang mee zal gaan, altijd weer voor de laagste prijs inclusief verzendkosten. Neem snel een kijkje in het iPhone SE hoesjes assortiment om te ontdekken welke iPhone SE telefoonhoesjes er op dit moment allemaal mogelijk zijn!