// ZOMER ACTIE // 20% korting op jouw bestelling met code: ZOMER

iPhone 8 hoesjes

Toont alle 16 resultaten


 

iPhone 8 hoesje bestellen

Heb jij een nieuwe iPhone 8 en ben je nog op zoek naar een stoer, zakelijk en mooi telefoonhoesje en Screen Protector? Dan ben je net een kind in een snoepwinkel bij IYUPP. Ons streng geselecteerde assortiment bevat alleen de beste iPhone 8 hoesjes en dat voor de juiste prijs. Daarnaast doen wij ook altijd ons best om jouw bestelling binnen 2 werkdagen thuis te bezorgen en daar rekenen wij natuurlijk geen verzendkosten voor.

De beste iPhone 8 hoesjes

iPhone 8 hoesje nodig? Een hoesje voor jouw iPhone 8 is natuurlijk overal op het internet te verkrijgen, dit hebben wij zelf ook in de gaten. Wat ons echter tegenviel toen wij iPhone 8 hoesjes gingen bestellen was de kwaliteit voor de prijs die we betaalden. In veel gevallen viel die erg tegen. Dit kan veel beter en daar hebben wij met IYUPP op ingespeeld. Wij selecteren zorgvuldig alle hoesjes, cases en covers voor jouw iPhone 8 en letten met name op de kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en natuurlijk de prijs. Scoort het iPhone 8 hoesje op alle punten boven de 9 – dan komt het telefoonhoesje in aanmerking voor ons assortiment. Ben je op zoek naar een iPhone 8 hoesje marmer, een iPhone 8 Screen Protector Zwart of voor een iPhone 8 carbon hoesje? Dit en nog veel meer vind je bij IYUPP.

Over jouw iPhone 8

iPhone liefhebbers hebben er lang naar uitgekeken: de aankondiging van de iPhone 8. Het wachten wordt absoluut beloond met dit toestel van Apple, want hij heeft aan de binnenkant indrukwekkende verbeteringen ten opzichte van zijn voorgangers. De iPhone 8 heeft onder andere een snellere processor, betere camera’s en de mogelijkheid om draadloos op te laden. Het prachtige design van zijn voorganger(s) blijft met het nieuwe toestel behouden. De iPhone 8 draait op iOS 11, de nieuwste versie van het besturingssysteem. Bekijk het assortiment iPhone 8 hoesjes en screenprotectors voor de juiste bescherming van jouw iPhone 8.

Belangrijkste specificaties van jouw iPhone 8
  • 4.7-inch display
  • Snelle A11 Bionic Chip & 64 GB opslaggeheugen
  • Draadloos opladen
  • True Tone-technologie
  • 12 megapixelcamera