Website of webshop laten maken?

Geen tijd of geen expertise in huis, maar toch hoog in Google met een prachtige, snelle responsive website of webshop? Geen probleem, wij helpen jou graag!  IYUPP is er voor iedereen die graag een complete WordPress website of Woocommerce webshop wil laten maken voor de perfecte prijs.

Het is helemaal van deze tijd om het maken van een WordPress website en Woocommerce webshop te laten maken door een bedrijf dat Internet ademt. Er is gewoon geen tijd om op je gemak alles eerst even ‘uit te zoeken’. Met alle tips en trucs die er tegenwoordig worden toegepast in de strijd om de SEO ranking, website beleving en mobiel-vriendelijkheid moet je het eigenlijk ook niet zelf willen doen. Jouw tijd is beter besteed in doen waar jij goed in bent: ondernemen!

Wij maken responsive WordPress websites en webshops. WordPress is het meest gebruiksvriendelijke programma, waarmee jij eenvoudig en zelf veranderingen en updates aan de WordPress website of WordPress webshop door kunt voeren. Wij kunnen dit ook voor je doen, dat is geen enkel probleem. Wij hebben de kennis en ervaring om WordPress websites en WordPress webshops te maken. De websites die wij maken hebben alles erop en eraan, en leveren wij helemaal compleet, dit in tegenstelling tot goedkopere alternatieven waar vaak nog extra kosten voor bepaalde essentiële elementen worden berekend.

Een website of webshop van IYUPP wordt standaard geleverd inclusief responsive design, caching tool, SSL certificaat, Google indexering, content (teksten, afbeeldingen), contactformulier en UX geoptimaliseerd. Dat is wat wij doen! De perfecte beleving en een totaalpakket en dat al vanaf €649,-.

SEO geoptimaliseerd

Alles is geoptimaliseerd t.b.v. een goede ranking in Google. Wij zorgen ervoor dat jouw website aangemeld wordt bij Google en dat de eerste belangrijke externe links naar jouw website gaan.

Responsive

De websites en webshops die wij bouwen is standaard responsive. Dit betekent dat jouw website of webshop ook op mobiele apparaten zoals een iPhone. iPad of andere smartphone of tablet goed weergegeven worden.

User Experience

Namens jou luisteren wij naar de gebruikers van jouw website en webshop. Daarom zorgen wij er ook voor dat alles ook UX (User Experience Design) geoptimaliseerd wordt opgeleverd.

.

Van A tot Z

Bij de oplevering van ons werk is altijd alles compleet. Dat geldt ook voor het bedrijfslogo, favicon, de content, de teksten voor de website en de website formulieren. SEO geoptimaliseerd en Responsive. Beloofd!

Beheer zelf jouw website/webshop

Nadat wij alles hebben opgeleverd, is het mogelijk om zelf de website en de webshop zelf bij te houden en te updaten. Mocht je dan echter nog vragen hebben, of tegen bepaalde zaken aanlopen, dan kan je vanzelfsprekend met al jouw vragen over je WordPress website of WordPress webshop bij ons terecht. Wij staan onze klanten te alle tijden bij met goede raad en advies.

Je kunt natuurlijk ook gewoon de updates en aanpassingen aan je WordPress website of Woocommerce webshop aan ons uitbesteden.

Onze andere diensten

Social media marketing

Zie je door de bomen het bos niet meer, als het gaat om advertentiecampagnes op de social media? Wij kunnen voor jou je Facebook en Instagram adds opzetten, optimaliseren en managen. Succes verzekerd!

Google Adwords

Het lijkt zo eenvoudig, totdat je er daadwerkelijk aan begint. Wij van iYUPP helpen je uit de brand met het opzetten, optimaliseren en managen van jouw Adwords-campagnes. Zijn jouw campagnes al geoptimaliseerd en behaal jij al voldoende conversies?

Hosting

WordPress websites en WordPress webshops die door ons worden gemaakt en onderhouden, worden standaard bij ons ondergebracht voor de hosting. Wij hanteren hiervoor bijzonder goede voorwaarden en een prima service!

Video & 2D animaties

Ook voor (product) video’s en 2D Animaties ben je bij ons aan het juiste adres. Ons creatieve team met jarenlange ervaring gaat graag voor je aan de slag om mooie en effectieve video’s of animaties te maken.

Recent opgeleverde projecten

Haarlemse Timmerwerken

Voor aannemersbedrijf Haarlemse Timmerwerken hebben wij een responsive WordPress website gerealiseerd die geoptimaliseerd is voor Google op de relevante zoekwoorden en waar gemakkelijk nieuwe projecten en diensten op kunnen worden geplaatst.

Duisterhof Tuinen

Voor hoveniersbedrijf Duisterhof Tuinen hebben wij een responsive WordPress website gerealiseerd die geoptimaliseerd is voor Google op de relevante zoekwoorden en waar gemakkelijk nieuwe projecten en diensten op kunnen worden geplaatst.

H2PWR Hydrogen Drink

Voor het bedrijf H2PWR, bekend van de Hydrogen Maker Fles hebben wij een responsive WordPress website gerealiseerd met Woocommerce functionaliteit die geoptimaliseerd is voor Google op de relevante zoekwoorden en waar het merk op de best mogelijke manier wordt gepresenteerd.

IYUPP

Voor de webshop IYUPP hebben wij een responsive Woocommerce webshop gerealiseerd die geoptimaliseerd is voor Google op de relevante zoekwoorden en waar gemakkelijk nieuwe producten en categorieën kunnen worden gemaakt. De webshop is voorzien van alle belangrijke plugins (iDEAL, AfterPay, MyParcel)

Neem direct contact met ons op

We kunnen ons voorstellen dat je na het lezen van dit bericht nog een heleboel vragen hebt.
Neem gewoon vrijblijvend even contact op! Wij staan voor je klaar met een antwoord op al jouw vragen en wensen. Vul onderstaand formulier in of stuur een mailtje naar [email protected] en jij hoort zo snel mogelijk van ons!

[contact-form-7 id=”37467″]