Samsung Galaxy S9 hoesjes

Toont alle 3 resultaten


 

Galaxy S9 hoesjes

Ben jij op zoek naar een stoer, zakelijk of mooi telefoonhoesje of screenprotector voor jouw Samsung Galaxy S9? Welkom bij IYUPP, wij helpen jou graag aan een mooi hoesje, screenprotector of cover voor jouw Galaxy S9. Ons streng geselecteerde assortiment bevat alleen de beste Samsung Galaxy S9 hoesjes en dat voor de juiste prijs. Wij doen er alles aan om jouw bestelling binnen 2 werkdagen thuis te bezorgen en daar rekenen wij natuurlijk geen verzendkosten voor.

Samsung Galaxy S9 covers

Samsung Galaxy S9 hoesje nodig? Covers en screen protectors zijn natuurlijk overal op het internet te verkrijgen, dit hebben wij zelf ook in de gaten. Wat ons echter tegenviel toen wij telefoonhoesjes gingen bestellen was de kwaliteit voor de prijs die we betaalden. In veel gevallen viel die erg tegen. Dit kan veel beter en daar hebben wij met IYUPP op ingespeeld. Wij selecteren zorgvuldig alle hoesjes, cases en covers voor jouw Samsung Galaxy S9 en letten met name op de kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en natuurlijk de prijs. Scoren de Samsung Galaxy S9 hoesjes op alle punten boven de 9 – dan komt het hoesje in aanmerking voor ons assortiment. Ben je op zoek naar een Transparant Samsung Galaxy S9 hoesje Doorzichtig, een Zwart Carbon Samsung Galaxy S9 hoesje of voor een Samsung Galaxy S9 Cover? Dit en nog veel meer vind je bij IYUPP.

Over jouw Galaxy S9

Na de succesvolle Galaxy S8 is het nu tijd voor zijn opvolger: de Samsung Galaxy S9. Dit nieuwe Samsung-toestel heeft een mooi, bijna randloos beeldscherm van 5.8 inch. Dit zorgt voor de ultieme kijk-beleving. Het toestel beschikt naast een waanzinnig design over tal van interessante specificaties die het toestel supersnel en gebruiksvriendelijk maken. Zo heeft de Galaxy S9 een werkgeheugen van 4 GB, een waanzinnige camera met dubbel diafragma en een batterij van 3000 mAh. IYUPP helpt je maar al te graag met het beschermen van jouw Galaxy S9. Kies één van onze telefoonhoesjes, Screen Protectors en USB-kabels en jij kunt nog vele jaren genieten van jouw Galaxy S9.

Belangrijkste eigenschappen van jouw Galaxy S9
  • 12 en 8 megapixelcamera’s
  • 64 GB intern geheugen (uitbreidbaar)
  • 4 GB werkgeheugen
  • 5.8 inch beeldscherm
  • 3000 mAh batterij