Samsung Galaxy A70 hoesjes

Toont alle 2 resultaten


Dé aanbieder voor Samsung Galaxy A70 hoesjes

De Samsung Galaxy A70 is een prima telefoon om te gebruiken. Wil je zo lang mogelijk met een telefoon kunnen doen dan is het verstandig om een goed hoesje te kopen. Door middel van een Samsung Galaxy A70 hoesje zal je je namelijk geen zorgen meer hoeven te maken over een gebroken scherm. Bij ons zit je goed als het aankomt op deze belangrijke aankoop. Ons grootschalige assortiment zorgt ervoor dat iedereen in staat is om een geschikt Samsung Galaxy A70 hoesje te vinden. Dankzij de meest voordelige prijzen ben je in staat om aanzienlijk geld te besparen ten opzicht van de reguliere winkels. Maar dat is nog niet alles, wij bieden je namelijk ook nog eens gratis verzending voor alle Samsung Galaxy A70 hoesjes die worden besteld.

De Samsung Galaxy A70 hoesjes

Er zijn ontzettend veel hoesjes waar je voor kunt kiezen. Als je jouw telefoon wilt beschermen zonder dat je dit ziet dan raden wij je aan om voor de transparante Samsung Galaxy A70 hoesjes te kiezen. Wil jij graag je pinpas en ID kaart bij je telefoon in de buurt houden dan kan je kiezen voor de speciale flip cases. Ook voor de mensen die op zoek zijn naar een vrolijk of een gekleurd hoesje zijn er meer dan genoeg mogelijkheden. Om je telefoon nog beter te beschermen is het mogelijk om naast een Samsung Galaxy A70 hoesje ook gelijk een screenprotector te kopen. Door deze extra beschermlaag zal je veel minder snel te maken krijgen met krassen op je scherm. Dit zorgt ervoor dat je telefoon er een stuk mooier uit zal blijven zien.

Over jouw Samsung Galaxy A70

Het merk Samsung is natuurlijk bekend om e uitstekende telefoons die zij ieder jaar weer weten te produceren. Deze ontzettend hoge kwaliteit is goed terug te zien bij de Samsung Galaxy A70. Het voordeel aan de Samsung Galaxy A70 is dat deze beschikbaar is tegen een lager bedrag dan de andere modellen, zonder dat je hiervoor een hele hoop specificaties voor inlevert. De telefoon draait op de nieuwste Android 10.0 versie, dit is een erg prettig systeem om te gebruiken. Dankzij het grote scherm van de Samsung Galaxy A70 van ruim 6.7 inch kun je alles goed zien. Mocht je graag foto’s willen maken met je Samsung Galaxy A70 dan moet dit zeker lukken, door de 32 mp camera zullen alle foto’s haarscherp te zien zijn op het scherm.

Belangrijkste specificaties van jouw Samsung Galaxy A70

  • 6.7 inch Glass front scherm
  • 32 megapixelcamera
  • Snelle processor met 8 GB ram
  • Voorzien van Android 9.0
  • Ruim batterijvermogen van 4500 mAh