Samsung Galaxy A50 hoesjes

Toont alle 2 resultaten


 

Op zoek naar Samsung Galaxy A50 hoesjes

Jij zoekt ook naar een manier om jouw Samsung Galaxy A50 net even wat vrolijker te maken? Of jij wilt voortaan niet meer het risico lopen dat jouw smartphone gelijk kapot is als hij een keer valt? Als dit klopt dan is de kans vrij groot dat je op zoek bent naar een Samsung Galaxy A50 hoesje. Hier op de site kan je alle mogelijke soorten Samsung Galaxy A50 hoesjes vinden die men maar nodig kan hebben. Van hoesjes die zijn voorzien van een dempende ondergrond tot aan Samsung Galaxy A50 hoesjes met een mooie print of textuur. Alle Samsung Galaxy A50 covers die je hier op de site besteld zullen binnen 2 dagen gratis bezorgd worden bij jou thuis. Inderdaad, goedkope Samsung Galaxy A50 hoesjes in combinatie met gratis verzending!

Prachtige Samsung Galaxy A50 hoesjes

Wanneer je zoekt naar een Samsung Galaxy A50 back cover dan zal je jouw zoektocht nu wel kunnen staken. Ons aanbod van verschillende Samsung Galaxy A50 covers is echt ontzettend groot. De hoesjes die je hier kunt vinden zijn stuk voor stuk prachtig om te zien en ze hebben allemaal een bepaald soort voordeel. De een is gemaakt van duurzaam materiaal terwijl de andere Samsung Galaxy A50 hoesjes juist weer bekend staan om hun bescherming tegen vallen. Naast de Samsung Galaxy A50 back covers kan je bij ons op de site terecht voor alle mogelijke soorten screenprotectors. Deze zijn natuurlijk ideaal in combinatie met een van onze Samsung Galaxy A50 cases, zo hoef je nooit meer bang te zijn dat je een barst in je scherm krijgt.

Over jouw Samsung Galaxy A50

De Samsung Galaxy A50 staat bekend als het goedkopere broertje van de Samsung Galaxy S10. Dit is dan ook een uitstekende smartphone voor mensen die niet bepaald zitten te wachten op een telefoon van boven de duizend euro. De opslag van de Galaxy A50 is relatief groot, met 128 GB heb je meer dan genoeg om jouw apps te kunnen downloaden. Het besturingssysteem van Android is ontzettend prettig in gebruik en is voorzien van alle recentelijke updates. Op het grote 1080x2340 scherm zal je dankzij de LED techniek alle kleuren goed kunnen onderscheiden. Download al jouw Netflix films op je apparaat en je hebt iets om te kijken. De camera is in tegenstelling tot de S10 iets minder, maar hier betaal je dan ook natuurlijk een stuk meer voor.

Belangrijkste eigenschappen van jouw Samsung Galaxy A50
  • Besturingssysteem: Android
  • Lengte: 158 mm
  • Breedte: 75 mm
  • Scherm: 6,4”
  • Gewicht: 160g
  • Prijs: 349 euro