Samsung Galaxy A40 hoesjes

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Jouw shop voor alle Samsung Galaxy A40 hoesjes

Zoals je waarschijnlijk wel weet is Samsung een van de bekendste aanbieders van dit moment. Mocht jij een Samsung Galaxy A40 hebben dan is het verstandig om vandaag nog een hoesje te kopen. Door middel van onze Samsung Galaxy A40 hoesjes zal je in staat zijn om jouw telefoon op de juiste manier te beschermen. Dit zorgt er onder andere voor dat je je geen zorgen meer hoeft te maken om krassen of over andere schade aan het toestel. Door onze lage prijzen is het voor iedereen mogelijk om een Samsung Galaxy A40 hoesje te kopen. Als je vandaag nog bestelt krijg je hem binnen twee dagen in huis, zo kan je hem gelijk om jouw Samsung Galaxy A40 doen!

De Samsung Galaxy A40 hoesjes

Als je al een kijkje hebt genomen op deze pagina dan weet je dat er heel wat mogelijkheden zijn als het aankomt op Samsung Galaxy A40 hoesjes. Door dit grote aanbod is het voor iedereen mogelijk om een hoesje te vinden wat bij hem of haar past. Zoek je naar een hoesje met een flap voor jouw pasjes? Wil je een luxe uitstraling en kies je voor een leren PU Samsung Galaxy A40 hoesje? Of ga je toch voor de transparante case? Nagenoeg alles is terug te vinden bij ons in het assortiment. Naast de vele soorten Samsung Galaxy A40 hoesjes is het ook verstandig om een screenprotector te kopen. Dankzij een screenprotector weet je zeker dat je jouw telefoon ook aan het scherm van de juiste bescherming zult voorzien.

Over jouw Samsung Galaxy A40

Kies je voor Samsung dan weet je zeker dat je kwaliteit in handen hebt. De Samsung Galaxy A40 is een van de goedkopere Samsung modellen. Zie het als een prima instapmodel. Hij is voor de prijs ontzettend goed als het aankomt op de specificaties. De Samsung Galaxy A40 is voorzien van een groot 5,9 inch scherm. De prachtige kleurpatronen zorgen ervoor dat je alles goed zult zien. Er zitten twee camera’s op dit toestel, een van 5 mp en een van 16 mp. Door deze duale camera zal je in staat zijn om foto’s te maken met een wijde invalshoek. Nog een voordeel is dat je twee simkaarten kunt gebruiken, ideaal voor de mensen die een los nummer hebben voor de zaak.

Belangrijkste specificaties van jouw Samsung Galaxy A40
  • 5.9 inch scherm met optimale kleuren
  • Dual camera van 5 mp en 16 mp
  • Snelle processor met 4 GB ram
  • Voorzien van Android 9.0
  • Dual SIM voor twee simkaarten