iPhone 7 Plus / 8 Plus hoesjes

Toont alle 9 resultaten


Op zoek naar iPhone 7 Plus hoesjes en iPhone 8 Plus hoesjes

Ben jij ook al een tijd lang op zoek naar een hoesje om jouw iPhone 7 Plus of iPhone 8 Plus wat op te fleuren? Dan hoef je niet meer verder te zoeken, hier op de site ben je namelijk aan het juiste adres voor alle mogelijke soorten iPhone 7 Plus hoesjes of iPhone 8 Plus hoesjes. Door middel van deze stijlvolle hoesjes ziet jouw iPhone 7 Plus of 8 Plus er niet alleen een stuk mooier uit maar zal hij ook nog eens veel beter beschermd zijn dan voorheen. Hier op de site zal je vrijwel alle mogelijke soorten iPhone 7 plus of 8 plus hoesjes kunnen vinden die er maar te verkrijgen zijn op het internet. Het ene iPhone 7 Plus of 8 Plus hoesje is gericht op de ultieme bescherming door de dempende materiaalsoorten, de andere hoesjes staan weer bekend om hun hoogwaardige leren behuizing. iPhone 7 Plus of 8 Plus hoesjes die binnen 2 dagen gratis bij je af worden geleverd, beter dan dat kan natuurlijk niet.

Mooi iPhone 7 Plus hoesje / iPhone 8 Plus hoesje

Als jij ook al een tijd op zoek bent naar een iPhone 7 Plus / 8 Plus hoesje dan zal je vanaf vandaag niet meer verder hoeven te kijken. Door het grote aanbod wat er hier op de site te vinden is zal iedereen een iPhone 7 Plus hoesje / iPhone 8 Plus hoesje kunnen vinden die helemaal aansluit bij wat hij of zij zoekt. We gebruiken voor alle hoesjes eigenlijk altijd duurzaam materiaal. Dit zorgt ervoor dat je voor een lange tijd plezier zult hebben van je aankoop. Ook is een groot deel van de iPhone 7 Plus of 8 Plus hoesjes voorzien van een speciale beschermlaag. Deze dempende werking zorgt ervoor dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over je scherm wanneer je jouw toestel een keer laat vallen. Door te kiezen voor een combinatie van een iPhone 7 Plus hoesje of iPhone 8 Plus hoesje met een screenprotector zal jouw smartphone ten alle tijden beschermd zijn.

Over jouw iPhone 7 Plus of 8 Plus

De iPhone 7 Plus en 8 Plus staan bekend als eigenlijk de beste smartphones die men kan halen voor een relatief lage prijs. Apple is niet voor niets de grootse aanbieder voor telefoons en laptops, ze leveren gewoon topkwaliteit. De opslag van zowel de iPhone 7 Plus of iPhone 8 Plus is vrij groot te noemen, met 64 GB zal je al jouw foto’s en filmpjes zonder problemen kunnen opslaan. Het besturingssysteem van Apple, ook wel bekend als iOS, is ontzettend eenvoudig om te gebruiken. Door de heldere pixels op het scherm kan je al jouw spelletjes in vol HD spelen. Plus, aangezien er in de tussentijd al enkele nieuwere modellen zijn uitgekomen van Apple, zijn de iPhone 7 Plus of iPhone 8 Plus lang niet meer zo duur als ze voorheen waren

Belangrijkste eigenschappen van de iPhone 7 plus of 8 plus
  • Besturingssysteem: iOS
  • Lengte: 158,4 mm
  • Breedte: 78 mm
  • Scherm: 5,5 inch-True Tone-beeldscherm met IPS
  • Gewicht: 202 gr
  • Prijs: 562 euro