iPhone 6 / 6s hoesjes

Toont alle 3 resultaten


Enorm assortiment aan iPhone 6/6s hoesjes

Wij schatten de kans groot in dat jij een iPhone 6 of 6S hebt, er is immers een reden dat je bij ons terecht bent gekomen. Om jouw Apple smartphone te beschermen zal je een goed telefoonhoesje moeten hebben. Bij ons op de site zit je altijd goed als het aankomt op een enorm aanbod van iPhone 6/6s telefoonhoesjes. Door middel van dit grote assortiment aan iPhone 6/6s telefoonhoesje zal het ook voor jou mogelijk zijn om een hoesje te vinden voor jouw telefoon. Daar komt ook nog eens bij dat alle iPhone 6/6s telefoonhoesje binnen twee dagen worden bezorgd bij jou thuis. Alle verzendkosten komen voor onze rekening.

De iPhone 6/6s hoesjes

De telefoons van Apple, dus ook de iPhone 6/6s, verdienen natuurlijk een goed hoesje. Door te kiezen voor een van onze vele iPhone 6/6s telefoonhoesjes is het mogelijk om jouw toestel de juiste bescherming te bieden. Deze bescherming is noodzakelijk, je wilt namelijk niet hebben dat het toestel schade oploopt over de periode dat je hem gebruikt. Er zijn alle mogelijke soorten iPhone 6/6s telefoonhoesjes te vinden. Van de PU leren modellen tot aan degene met een speciaal flapje, nagenoeg alles is mogelijk Als je jouw telefoon nog beter wilt beschermen dan raden wij je aan om ook gelijk een screenprotector te halen. Dit zorgt ervoor dat je geen last meer zal hebben van krassen die ontstaan op het scherm.

Over jouw iPhone 6/6s

Wij vinden het niet zo raar dat er zoveel mensen kiezen voor Apple, ze maken namelijk de beste telefoons van dit moment. Door te kiezen voor de iPhone 6/6s weet je zeker dat je alles met je telefoon kunt doen wat je maar kunt bedenken. De iPhone 6/6s mag dan wat ouder zijn, dit betekent niet dat hij slecht is. Door de prettige interface van het IOS systeem zal je super eenvoudig aan de slag kunnen met het toestel. Het scherm is aan de kleine klant, hierdoor kan je hem prima in de hand houden. De camera van 8 mp zorgt ervoor dat je altijd weer foto’s kunt maken van alles om je heen. Het toestel kan voor alles gebruikt worden, ook voor games natuurlijk. Een telefoon die prachtig is om te zien en die het net even wat makkelijker maakt om al jouw appjes en mailtjes te lezen. Dit is de reden dat de iPhone 6/6s nog altijd super populair is.

Belangrijkste specificaties van jouw iPhone 6/6s
  • 4.7 inch Gorilla Glass scherm
  • 8 megapixelcamera met 1080p ondersteuning
  • Draait op Apple A8 voor het RAM geheugen
  • Prima batterijvermogen van bijna 1810 mAh/li>