iPhone 11 Pro Max hoesjes

Toont alle 5 resultaten


Ook een iPhone 11 Pro Max hoesje bestellen?

Heb jij op dit moment een iPhone 11 Pro Max dan wil je deze natuurlijk wel kunnen beschermen? In dit geval zal je een iPhone 11 Pro Max hoesje nodig hebben. Hiervoor kan je bij ons een groot assortiment vinden. Wij staan bekend om ons enorme aanbod aan iPhone 11 Pro Max hoesjes. Van de normale hoesjes tot aan de meest bijzondere hoesjes met een flapje aan de voorkant, nagenoeg alles kan je terugvinden als het aankomt op de iPhone 11 Pro Max hoesjes. Door de keuze voor sterke materialen weet je zeker dat jouw telefoon op de juiste manier beschermd zal zijn. Daar komt ook nog eens dat wij alle iPhone 11 Pro Max hoesjes binnen twee dagen bij je thuis bezorgen. Dit maakt ons dé keuze als je iPhone 11 Pro Max hoesjes wilt bestellen.

De iPhone 11 Pro Max hoesjes

Als ook jij voor een lange tijd op zoek bent naar een iPhone 11 Pro Max hoesje dan hoef je niet meer verder te kijken. Ons grote assortiment aan iPhone 11 Pro Max hoesjes geeft je de mogelijkheid om een hoesje te kiezen wat echt aansluit bij jouw wensen en behoeftes. Er is voor iedereen wel een hoesje te vinden. Kies jij bijvoorbeeld voor een PU leren hoesje of ga je toch voor een transparante case. Naast de talloze soorten iPhone 11 Pro Max hoesjes kun je bij ons ook terecht voor het bestellen van professionele screenprotectors. Door deze speciale bescherming zal je nooit meer te maken krijgen met kapotte schermen. Door onze site in de gaten te houden al je op de hoogte kunnen blijven van de nieuwste iPhone 11 Pro Max hoesjes die aan het assortiment worden toegevoegd.

Over jouw iPhone 11 Pro Max

Voor de mensen die een iPhone 11 Pro willen bestellen maar die dit net te klein vinden is de iPhone 11 Pro Max de ideale oplossing. Deze telefoon van Apple is echt de top van de top. Door het grote scherm van ruim 6,5 inch zal je geen moeite hebben om al jouw video’s en games te kunnen bekijken. Los van het scherm komen de specificaties nagenoeg overeen met die van de iPhone 11 Pro. Zo heeft deze telefoon een 12 mp camera en ruim 4 GB aan RAM werkgeheugen. De capaciteit van de batterij is iets groter dan die van de iPhone 11 Pro, de iPhone 11 Pro Max heeft namelijk bijna 4000 mAh.

Belangrijkste specificaties van jouw iPhone 11 Pro Max
  • 6,5 inch Gorilla Glass scherm
  • 12 megapixelcamera met 2160p ondersteuning
  • Hoog werkgeheugen van 4 GB aan RAM
  • Drie losse camera’s voor optimale beelden
  • Kan draadloos worden opgeladen
  • Uitstekend batterijvermogen van bijna 4000 mAh