Samsung Galaxy S20 hoesjes

Toont alle 7 resultaten


Het bestellen van Samsung Galaxy S20 hoesjes

Voor iedereen die een Samsung Galaxy S20 heeft raden wij aan om een goed hoesje in huis te halen. Het zou immers zonde zijn als jouw telefoon kapot is als je hem per ongeluk een keertje laat vallen. Hier op de site ben je aan het juiste adres als het aankomt op alle mogelijke hoesjes. Ons grote assortiment maakt het voor iedereen mogelijk om een Samsung Galaxy S20 hoesje te vinden wat aansluit bij wat je zoekt. Van de transparante hoesjes tot aan de prachtige PU leren Samsung Galaxy S20 hoesjes met een flapje aan de voorkant. Alle hoesjes die je bij ons op de site kunt vinden zijn beschikbaar tegen de meest voordelige prijzen van dit moment. Daar komt ook nog eens bij dat je jouw Samsung Galaxy S20 hoesjes gratis binnen twee dagen in huis zult hebben.

De Samsung Galaxy S20 hoesjes

Als je nog geen Samsung Galaxy S20 hoesje hebt dan raden wij je aan om snel in ons assortiment te kijken. Door te kiezen voor een goed hoesje weet je zeker dat je jouw Samsung Galaxy S20 optimaal zal kunnen beschermen. Er zijn meer dan genoeg opties om voor te kiezen. Zoek jij naar een Samsung Galaxy S20 hoesje waarbij de voorkant ook beschermd is? Of wil je graag een hoesje waar je ook jouw pinpasjes in kunt stoppen? Nagenoeg alles is bij ons in het assortiment terug te vinden. Door te kiezen voor een Samsung Galaxy S20 hoesje in combinatie met een screenprotector weet je zeker dat jouw telefoon niet zomaar kapot zal gaan wanneer je hem een keer laat vallen. Dit geeft je een veel veiliger gevoel wanneer je met jouw Samsung Galaxy S20 over straat loopt. Het is immers niet de bedoeling dat het scherm gelijk kapot gaat bij een enkele valpartij.

Over jouw Samsung Galaxy S20

Heel wat mensen hebben een telefoon van Samsung. Niet zo raar natuurlijk, het is namelijk een ontzettend goed merk om voor te kiezen. De Samsung Galaxy S20 is een van de relatief goedkopere modellen die je op dit moment kunt vinden. Laat je echter niet op het verkeerde been zetten door de prijs, het is namelijk een prima telefoon om voor te kiezen. De Samsung Galaxy S20 is voorzien van een prachtig AMOLED scherm, de kleuren worden hier prachtig op getoond. Door de grootte van ruim 6,9 inch weet je zeker dat je optimaal kunt kijken naar je favoriete video’s. Hij draait op Android 10.0, misschien wel het beste systeem wat je op dit moment maar kunt vinden in een telefoon. Door de uitstekende camera van 108 mp zal je altijd weer bijzondere foto’s kunnen maken.

Belangrijkste specificaties van jouw Samsung Galaxy S20
  • 6.9 inch Glass front scherm
  • 108 megapixelcamera
  • Hoog werkgeheugen van 16 GB aan RAM
  • Voorzien van een waterafstotende behuizing
  • Kan draadloos worden opgeladen
  • Groot batterijvermogen van 5000 mAh