Telefoonhoesjes

Nu Apple de nieuwe iPhone Xs, de iPhone Xs Max en de iPhone XR heeft aangekondigd staan wij even stil hoe jij jouw iPhone het best kan beschermen.

Bescherm je iPhone XR tegen water met een hoesje

Waar jij je iPhone vroeger in een pot rijst moest laten overnachten na een nat ongelukje, zijn de iPhone Xs en de iPhone Xs Max waterbestendig tot een diepte van 2.5 meter (tot 30 minuten lang) en de iPhone XR tot een diepte van 1 meter (eveneens 30 minuten lang). Je hebt dus geen waterbestendige hoesjes meer nodig en je kan je telefoon naar believen in het zwembad gebruiken.

Bescherm je iPhone Xs en iPhone XR tegen krassen met een hoesje en screen protector

Krassen of druk-barsten in je scherm. Ze zijn niet enkel onaangenaam om naar te kijken, zo nu en dan kan het glas van je iPhone ook naar boven komen en kan jij je hieraan snijden. Een nieuw iPhone scherm laten plaatsen kost toch al snel een goede €200 – en dat dan voor een iPhone 7.

Bekijk ons assortiment iPhone Xs hoesjes hier >
Bekijk ons assortiment iPhone Xr hoesjes hier >
Bekijk ons assortiment iPhone Xs Max hoesjes hier >

 

Krassen op je scherm of druk-barsten zijn makkelijk te voorkomen dankzij een screen protector. Je kan deze screen protector ook nog eens combineren met een degelijk hoesje – kijk zeker eens tussen onze IYUPP iPhone Xs, iPhone Xs Max en iPhone XR hoesjes, om jouw telefoon zo nog beter te beschermen tegen een kapot scherm.

Zo’n screen protector kost nog geen tientje, maar je kan wel met een gerust hart de straat op. Een screen protector is op zich erg makkelijk aan te brengen. Je hebt enkel een vaste hand en genoeg geduld nodig. Bij voorkeur breng je de screen protector op je iPhone Xs, iPhone Xs Max of iPhone XR aan in een pas gebruikte badkamer, de stoom en vochtigheid in de lucht helpt je om de screen protector juist aan te brengen. Wees er zeker van dat je de screen protector op een proper en stofvrij scherm aanbrengt. Iedere screen protector komt met een duidelijke gebruiksaanwijzing die je in geen tijd door het proces loodst.

Je kan je screen protector altijd combineren met een hoesje. Op die manier ben je er zeker van dat er zeker en vast niets mis kan gaan met jouw iPhone scherm. Opteer voor een wallet case gezien deze case naast de achterkant van jouw telefoon ook de voorkant beschermt. Daarnaast is de wallet case voor de iPhone Xs, iPhone Xs Max en iPhone XR erg handig gezien je hier ook je bankkaarten en wat geld in kwijt kan. Het populairste hoesje voor jouw iPhone is het transparante hoesje, dit is ons paradepaardje en is van veel betere kwaliteit dan andere transparante hoesjes die te verkrijgen zijn bij andere webshops. Dit hoesje zorgt ervoor dat jij gewoon nog elk moment kunt genieten van de looks van jouw iPhone en beschermt het toestel optimaal.

Bescherm je iPhone Xs en Xr tegen valschade met een hoesje

Dat ene moment wanneer jij je telefoon de grond op ziet tuimelen – bijna in slow motion, je iPhone net niet kan pakken, en je dat vieze, brekende geluid hoort… het is een nachtmerrie voor velen. Zoals hierboven al uitgelegd is het repareren van een iPhone scherm erg duur. Het repareren van het scherm van een iPhone 7 kost om en bij de €200. Dat is een hele som! Zeker gezien jouw telefoonverzekering (bijna) nooit tussen komt! Heel wat geld dus, om uit je eigen zak te betalen. Zeker wanneer dit allemaal vermeden had kunnen worden met een screen protector van nog geen tientje en een iPhone Xs, iPhone Xs Max of iPhone XR hoesje dat niet veel meer kost.

iPhone X Hoesje Transparant en Ultra DuniPhone hoesje goud

IYUPP heeft een groot assortiment aan iPhone hoesjes die gemaakt zijn uit hoogwaardige silicone en jouw iPhone dus erg goed kunnen beschermen tijdens een onfortuinlijke val.

Bescherm je iPhone tegen trustjacking

Je iPhone Xs, iPhone Xs Max en iPhone XR bescherm je best ook tegen hackers. Natuurlijk doet Apple er alles aan om de iPhone zo veilig mogelijk te maken voor zijn gebruikers – toch zijn er bepaalde methodes zoals trustjacking die erg moeilijk te bestrijden zijn.

Trustjacking is een hacking methode waarmee jij je iPhone laad opladen in een vreemde computer of USB poort. Wanneer jouw iPhone vraagt of je deze bron vertrouwt. De meeste onder ons klikken gretig ja – we willen op zich enkel onze telefoon opladen, toch? Indien jouw iPhone synct met de computer of het apparaat van iemand die kwade bedoelingen heeft de hacker vrij spel om malware op je telefoon te installeren, een back-up te maken van je foto’s, apps, sms-berichten of kan hij of zij zelfs je scherm in realtime bekijken en afbeeldingen maken met je telefoon.

Hoewel een telefoonhoesje je hier niet kan helpen om jouw telefoon te beschermen, is het vaak een goed idee een powerbank op zak te hebben en je telefoon niet zomaar aan te sluiten op een USB poort of computer. Gebruik ook enkel betrouwbare iPhone lightning cables voor iPhone Xs, iPhone Xs Max of iPhone XR zoals je die in onze shop op IYUPP kan terugvinden.

Bekijk ons assortiment iPhone Xs hoesjes hier >
Bekijk ons assortiment iPhone Xr hoesjes hier >
Bekijk ons assortiment iPhone Xs Max hoesjes hier >

 

Roze iPhone hoesjeiPhone cover